Asbestinventarisatie

Samen met een gecertificeerde partner zorgen we voor een professionele en zeer betaalbare inventarisatie van uw asbest.

Asbestinventarisatie: verplicht voor uw situatie?

Asbestinventarisatie conform Certificatieschema voor de Procescertificaten
Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering als bedoeld in de artikelen 4.27 en 4.28 van de Arbeidsomstandighedenregeling

Het onderzoek dient om antwoord te krijgen op de volgende vragen:

  • Hoeveel asbest is er aanwezig in het gebouw?
  • Waar bevindt de asbest zich?
  • Welke maatregelen moeten we nemen om veilig en efficiënt te werken?

Met een gedegen asbestinventarisatie maken we uw bedrijfspand of woning sneller asbestschoon. Wil u hier meer over weten of twijfelt u of dit onderzoek nodig is? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Betaalbare expertise

Deze asbestinventarisatie doet Prospere niet zelf, maar wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. Vaak zijn zulke bedrijven erg duur. En dat is vervelend als u nog helemaal niet weet of en hoeveel asbest er op uw locatie aanwezig is. Wij vinden dat dit anders kan. Daarom werken we samen met oa. asbestexpert Van Santen Advies, een professionele, gecertificeerde partner waarmee we scherpe prijsafspraken hebben gemaakt, waar u van profiteert.

Maximaal € 300,- voor particulieren

Voor particulieren zijn de kosten voor de asbestinventarisatie maximaal € 300, inclusief alle officiële eindtests achteraf. U krijgt een compleet inventarisatierapport met conclusies en aanbevelingen. Als u besluit om de asbest door ons te laten verwijderen, ontvangt u die € 300,- zelfs geheel van ons terug. Zo is de asbestinventarisatie uiteindelijk zelfs gratis.

Asbestinventarisatie aanvragen

Eerst meer duidelijkheid?

Wanneer u eerst meer duidelijkheid wilt, doet u online een snelle scan. Vul enkele belangrijke gegevens in, zoals de locatie en oppervlakte van asbest in uw pand. Hier rolt een ruwe inventarisatie uit, waardoor u een indicatie heeft van de risico’s en de werkzaamheden.

Eenvoudige stappen naar asbestinventarisatie

De aanvraag van de inventarisatie is eenvoudig. U maakt online een afspraak en geeft daarbij per dag/dagdeel aan wat u het beste uitkomt. Afrekenen gaat via iDeal of Afterpay: zodra de betaling is verricht, wordt het inventarisatierapport direct vrijgegeven.

Wanneer u een vermoeden heeft van aanwezigheid van asbest in uw pand, vraag dan hier meteen een asbestinventarisatie aan.

Nog geen inventarisatie-rapport?

Een inventarisatierapport bestellen al vanaf € 245,-

Inventarisatierapport aanvragen

Inventarisatie-
rapport bestellen

Bedrag 0,-   excl. btw

Saneringsoffferte aanvragen

Saneringsofferte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de sanering van het asbest.

Offerte aanvragen