Asbest verwijderen

Asbest is zeer riskant voor de gezondheid. Laat veilige en doeltreffende asbestsanering over aan de specialisten van Prospere.

 

Laat asbest veilig verwijderen door de specialist

Asbest is een groot risico voor de gezondheid. Verwijderen van dit materiaal is ook niet zonder gevaren. Veilige en doeltreffende asbestsanering is werk voor professionals. Prospere is specialist in asbestverwijdering. We volgen bij het verwijderen van het asbest de officiële richtlijnen, zodat risico’s voor u worden uitgesloten.

Uw gezondheid staat voorop

Asbest verwijderen is noodzakelijk om gezondheidsrisico’s uit te sluiten. Zo heeft de Nederlandse regering al bepaald dat asbestdaken per 2024 verboden zijn. Hierbij staat uw gezondheid voorop. Dat principe passen wij ook toe bij asbestsanering in woningen en bedrijfspanden. Prospere is een SC530-gecertificeerd bedrijf, wij voldoen daarmee aan alle relevante regels.

Werken vanuit uw wensen

Uw persoonlijke wensen en omstandigheden zijn bij Prospere ook van belang. Zo werken we met een strak plan en in duidelijke stappen, op basis van een grondige asbestinventarisatie. We doen er daarnaast alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Daarbij werken we snel en verrassend betaalbaar voor iedere opdrachtgever:

  • particulieren
  • bedrijven
  • aannemers
  • woningcorporaties

Een aanvraag is altijd vrijblijvend, dus neem nu contact om uw situatie te bespreken.

Gecertificeerd meetbedrijf

Zodra wij klaar zijn met de asbestsanering, wordt er gecontroleerd of uw pand helemaal asbestschoon is. Met luchtpompen en een elektronenmicroscoop wordt gekeken of de lucht vrij is van asbeststof. Is dat niet het geval, dan worden de werkzaamheden niet goedgekeurd. Deze controle mogen we niet zelf uitvoeren, dit doet een gecertificeerd meetbedrijf. Zo weet u zeker dat het goed en onafhankelijk gebeurt.

De meerwaarde van ervaring

Bij Prospere is de prijs van de eindmeting altijd inbegrepen. Sterker nog: als we na de eerste meting alsnog iets moeten doen, kost de tweede meting u ook niets. U begrijpt dat we dus zeer nauwkeurig werken om het werk in één keer schoon op te leveren. Omdat we zelf niet meten, is dit vooral een kwestie van goed kijken. En dat kan alleen door het vakmanschap van onze ervaren asbestexperts.

Belangrijk voor particulieren

Wist u dat u als particulier maximaal 35 m2 asbest golfplaten mag afvoeren? U mag zelf geen vloerdelen of andere asbesthoudende materialen afvoeren. Ook meer dan 35 m2 afvoeren is niet toegestaan. In deze gevallen is het inschakelen van een SC530-gecertificeerd bedrijf verplicht. Is dit voor u van toepassing, vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vast bedrag per sanering voor woningcorporaties

Als woningcorporatie heeft u liever planmatig dan niet-planmatig onderhoud, ook voor asbestsanering. Daarom kunt u bij Prospere kiezen voor een ‘asbestabonnement’, waarbij we een vast bedrag per sanering afspreken. U heeft controle over uw budget, terwijl het risico bij Prospere ligt. Bovendien kunnen we ook meteen herstellen na de asbestsanering, wat wel zo prettig is voor uw bewoners. Bespreek de mogelijkheden van samenwerking met ons.

Samenwerking bespreken

Voor wie werkt Prospere

Havensteder

Woonstad Rotterdam

Vestia

Woonbron

Nog geen inventarisatie-rapport?

Een inventarisatierapport bestellen al vanaf € 245,-

Inventarisatierapport aanvragen

Inventarisatie-
rapport bestellen

Bedrag 0,-   excl. btw

Saneringsoffferte aanvragen

Saneringsofferte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de sanering van het asbest.

Offerte aanvragen