Sloop en herstel

Als we tijdens het verwijderen van asbest iets slopen, kunnen we het ook herstellen. Dat kunt u veilig aan Prospere overlaten.

Veilig en snel

Het veilig verwijderen van asbest is werk voor professionals. Zelf aan de slag gaan met asbest is vaak zelfs verboden en brengt enorme risico’s mee voor de gezondheid. Om u zoveel mogelijk onveilig werk uit handen te nemen, zorgt Prospere niet alleen voor sloop en asbestverwijdering, maar ook voor keurig herstel achteraf. Ook ándere saneringen dan asbestverwijdering kunt u dus veilig aan Prospere overlaten.

Elk pand schoon opgeleverd

Of we nu asbest verwijderen of een andere sanering voor u uitvoeren: wanneer we iets slopen, kunnen we er ook weer iets opbouwen. Als ervaren aannemer laten we niemand zomaar achter met een gat in de gevel. En treffen we na een inventarisatie geen asbest aan, terwijl u bijvoorbeeld een schoorsteen toch weg wilt hebben? Dan breken wij die vakkundig voor u af.

Contact opnemen

Meer dan asbestsanering

Naast asbestverwijderaar zijn we in de loop der jaren bijzonder ervaren geworden in het ontruimen van panden en het verrichten van andere specialistische werkzaamheden zoals:

  • Ontruimingen na vertrek of overlijden van de bewoner
  • Ontruimingen van illegale plantages (zoals hennepkwekerijen)
  • Betonboringen voor ventilatiegaten, roosters in beganegrondvloeren, rookkanalen, het verleggen van sanitaire afvoeren etc.

Informatie aanvragen

Van particulier tot woningcorporatie

We voeren asbestverwijdering en andere saneringswerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, aannemers en woningcorporaties. Daarbij kunnen we alleen de gevraagde werkzaamheden verrichten, maar ook een totaaloplossing bieden. In het laatste geval ligt de regie van het werk bij één partij; van planning tot oplevering. Voor bewoners is dit meestal de snelste en fijnste oplossing, voor zakelijke partijen betekent het gemak en kostenbesparing. Bespreek de mogelijkheden van samenwerking met ons: neem nu contact op.

Samenwerking bespreken

Voor wie werkt Prospere

Havensteder

Woonstad Rotterdam

Vestia

Woonbron