Over Prospere

Onze kijk op asbestsanering

Bij Prospere kijken we anders tegen asbestsanering aan dan anderen. Technisch gezien verwijderen we asbest, maar het gaat ons vooral om een gezondere woon- en werkomgeving voor mens en bedrijf. Want dat is uiteindelijk waar u echt beter van wordt. Onze naam, afgeleid van het Latijnse ‘voorspoed’ of ‘welzijn’, geeft onze aanpak al aan.

Nog geen inventarisatie-rapport?

Een inventarisatierapport bestellen al vanaf € 245,-

Inventarisatierapport aanvragen

Inventarisatie-
rapport bestellen

Bedrag 0,-   excl. btw

Saneringsoffferte aanvragen

Saneringsofferte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de sanering van het asbest.

Offerte aanvragen

Richtlijnen, maar ook uw belangen

Onze professionele medewerkers zijn erop getraind om extra netjes en volgens alle geldende richtlijnen te werken. We houden rekening met uw persoonlijke gevoeligheden en de specifieke belangen van woningcorporaties. We begrijpen dat een asbestsanering voor u zorgen en vragen met zich meebrengt. Daarom zorgen we voor goed en open contact tijdens de werkzaamheden.

Uw gezondheid voorop

Uw welzijn staat centraal, daarom kiezen we met u de veiligste en voordeligste manier om het asbest uit uw woning of van uw terrein te verwijderen. Daarbij werken we nauw samen met de beste inventarisatiebureaus en laboratoria. En is het werk gedaan, dan kunnen we direct ook alle herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo voeren we het complete project voor u uit en heeft u zo min mogelijk last van de hele asbestsanering.

Voor particulieren

Voor particulieren hebben wij een verrassend betaalbare prijsstelling, inclusief inventarisatie vooraf en eindtests achteraf. Daarbij werken we samen met betrouwbare en gecertificeerde partners. Bovendien hebben we de mensen en bouwexpertise in huis om uw woning na een asbestsanering weer volledig te herstellen. U bent dus in één keer helemaal klaar: sneller en efficiënter kan niet.

Voor woningbouw­corporaties

Voor woningcorporaties hebben wij een zeer aantrekkelijke, budgetgestuurde werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze gaat uit van een vast bedrag per sanering. Daarbij nemen wij het risico geheel of gedeeltelijk van u over, zodat de asbestsanering verschuift van niet-planmatig naar planmatig onderhoud. Dat is toch precies wat u wilt?

Voor aannemers

Loopt u als aannemer aan tegen een asbestprobleem dat u zelf niet kunt of mag oplossen? Dan nemen wij het asbesttraject graag uit handen. We fungeren dan als verlengstuk van uw eigen onderneming en zorgen ervoor dat het asbesttraject uit uw naam snel en feilloos wordt uitgevoerd. Hierna kunt u zelf weer eventuele herstelwerkzaamheden verrichten, of deze ook door ons laten uitvoeren.

Voor u: de beste oplossing

Wilt u een gezonde aanpak van uw asbestsanering? Kom dan eens kennismaken of vraag vrijblijvend een asbestinventarisatie aan. We bespreken graag samen met u hoe we in úw situatie het beste het asbest kunnen saneren. Zodat u straks weer veilig en asbestschoon kunt blijven wonen of werken. Want dát is waar we bij Prospere voor staan.

Voor wie werkt Prospere

Havensteder

Woonstad Rotterdam

Vestia

Woonbron