Totaaloplossing in sanering

Geen zorgen over uw project

Bij asbestverwijdering en andere gebouwsaneringen komt vaak meer kijken dan u van tevoren kunt bedenken. Dat varieert van sloop vooraf tot schadeherstel achteraf. Ook vergunningen en certificeringen spelen hierbij vaak een rol. Allemaal zaken die goed op elkaar afgestemd moeten zijn voor een soepel verloop van de werkzaamheden. Prospere heeft alle kennis en contacten om u dit uit handen te nemen en zo de totaaloplossing te bieden bij deze werkzaamheden.

Nog geen inventarisatie-rapport?

Een inventarisatierapport bestellen al vanaf € 245,-

Inventarisatierapport aanvragen

Inventarisatie-
rapport bestellen

Bedrag 0,-   excl. btw

Saneringsoffferte aanvragen

Saneringsofferte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de sanering van het asbest.

Offerte aanvragen

U bent snel én betaalbaar geholpen

Als u de werkzaamheden geheel in handen van Prospere legt, heeft u het gemak van één regisseur, één aanspreekpunt en één planning. Dat bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar geeft u ook de garantie dat het werk zonder haperen verloopt. Dankzij onze helikopterview houden we voortdurend het overzicht. En doordat we goed kunnen anticiperen, kan er geen onverwachte vertraging optreden – externe oorzaken daargelaten.

Totaaloplossing voor aannemers en woningcorporaties

We staan klaar voor iedere opdrachtgever, particulier en zakelijk. Doordat we een asbestverwijdering of andere sanering van a tot z kunnen verzorgen, zijn we voor aannemers en woningcorporaties vaak van extra waarde. Als de regie in één hand ligt, geeft dit bewoners en gebruikers van een pand de minste overlast. En het werkt wel zo efficiënt, wat doorgaans ook tot lagere kosten leidt. Neem nu contact op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden van samenwerking met ons.

Samenwerking bespreken

Voor wie werkt Prospere

Havensteder

Woonstad Rotterdam

Vestia

Woonbron

Afspraak maken met Prospere

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.